Tertipu Dengan Set Kurus Shaklee ??Set Kurus Shaklee @ Set Slim Shaklee adalah antara vitamin untuk kurus yang mendapat paling tinggi permintaan dalam pasaran. Sejauh mana keberkesanannya? Adakah ianya betul-betul berkesan & berjaya mengurangkan berat badan pengguna?
Untuk menguruskan badan tiada jalan yang mudah. Kena berdisiplin dan mengikut garis panduan yang telah diberikan. Begitu juga dengan Set Kurus Shaklee. Keberkesanannya bergantung kepada sejauh mana kita berdisiplin & mengikut jadual pemakanan vitamin tersebut. Ada yang baru seminggu mengambil Set Kurus Shaklee tetapi sudah mulai komplen tubuhnya tidak mengalami perubahan. Kita harus faham, Shaklee ialah vitamin & bukan ubat kurus. Apa beza ubat dengan vitamin? Boleh rujuk di sini.

Untuk mendapatkan tubuh badan yang diinginkan, pengambilan vitamin haruslan konsisten. Mengikut waktu yang tetap & tidak boleh diambil sambil lewa. Penurunan berat badan haruslah tidak turun secara mendadak yang boleh membawa kepada risiko masalah kesihatan yang lain. Kita juga semestinya tidak ingin berat badan kita turun naik seperti "yo-yo". Sekejap naik & sekejap turun. Ini lah kelebihan Set Kurus Shaklee. Tidak akan mengurangkan berat badan kita dengan mendadak & tidak akan berisiko untuk turun naik seperti "yo-yo".


Antara Set Kurus Shaklee yang dicadangkan


Setiap vitamin di dalam Set Kurus Shaklee mempunyai fungsi & tugas yang berbeza dalam memastikan penurunan berat badan berlaku dalam keadaan yang normal. Alfalfa & Herblax berfungi untuk mencuci usus & membuang segala toksin di dalam badan. Seumpama "flush". Vitamin akan berfungsi dalam keadaan yang maksima apabila segala toksin di dalam badan dibuang. Alfalfa juga mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol. Lecithin pula mampu membakar lemak yang berlebihan di dalam badan. Manakala, Cinchshake membantu mengawal rasa lapar yang mana dapat mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan. Cinchshake juga mengandungi Leucine, untuk memelihara otot semasa menurunkan berat badan agar tubuh tidak nampak menggeleber apabila berat badan berjaya diturunkan. Cinchshake ini haruslah dijadikan sebagai "meal replacement".
Saya ulangi, kesemua vitamin ini haruslah diambil mengikut jadual yang telah disarankan untuk keberkesanan yang maksimum. Kepada yang tidak berpuas hati dengan Set Kurus Shaklee, sila rujuk kembali kepada SID masing-masing. Adakah beliau tidak memberi aturan makan yang betul atau anda yang tidak konsisten untuk mengikut jadual yang telah diberikan. Tepuk dada, tanya diri. Apabila semakin ramai yang berpuas hati dengan Set Kurus Shaklee, ternyata ianya adalah terbaik & berbaloi untuk wang ringgit kita.


Ingin mendapatkan vitamin ini...?

Sebarang pertanyaan & konsultasi penuh, boleh hubungi saya:

☏ sms/whatssap : 019.931.9790 (YANI ISMAIL)
✉ email : idyani@gmail.com
                                                
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
mendaftar menjadi ahli SHAKLEE? 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


No comments:

Post a Comment