ESP penawar gastrik yang semulajadi & berkesan

Salam semua...

Tidak lama lagi dah nak masuk bulan puasa. Tetapi masih ada yang sedang sibuk mengganti puasa yang ditinggalkan.. Dalam menunggu kehadiran bulan puasa, ramai pula yang asyik bertanyakan vitamin Shaklee apa yang paling sesuai untuk GASTRIK. Maklumlah, gastrik memang akan sentiasa menyerang bila tibanya bulan puasa.

Gastrik boleh dikatakan akan menyerang setiap orang terutamanya kaum wanita & kanak-kanak. Jarang sekali kita mendengar orang lelaki diserang gastrik. Kenapa ?

Jika ingin tahu lebih lanjut mengenai gastrik, check sini


Sengsara Gastrik Kronik 10 Tahun Terubat Secara Tak Sengaja? Biar Betul...

Kebiasaannya untuk gastrik, memang ESP lah paling disyorkan. Kenapa? Sebab ESP yang juga merupakan sumber protein unggul daripada kacang soya merupakan sejenis tumbuhan yang tinggi sifat alkalinya yang dapat meneutralkan keasidan di dalam perut. Di samping itu, nutrien protein yang terkandung di dalam ESP sangat membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat dihakis oleh asid hidroklorik berikutan proses pencernaan makanan.

Jika tidak mahukan ESP disebab tidak boleh menelan sebarang jenis minuman bersusu, kita boleh juga mengambil PEPPERMINT GINGER PLUS & OSTEMATRIX
                                     

Peppermint Ginger Plus mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan ketidakselesaan perut. Pil-pil juga boleh dihancurkan dan dicampur dengan air panas untuk minuman herba semulajadi.
                                    
Pesakit gastrik disarankan untuk mengambil susu atau kalsium, kerana ianya bersifat alkali dan mampu meneutralkan asid di dalam perut.

Sekiranya sudah habis penawar atau ubat lain yang diambil untuk merawat gastrik, bolehlah mencuba vitamin SHAKLEE ini. Sudah ramai yang mengakui kesihatan mereka terutamanya yang ada gastrik bertambah baik dengannya.

credit to cikjatt.blogspot.com
Ingin mendapatkan vitamin ini ?


 order sekarang
Anda akan membuat tempahan terus melalui ESELL Shaklee


Sebarang pertanyaan & konsultasi penuh, boleh hubungi saya:

☏ sms/whatssap : 019.931.9790 (YANI ISMAIL)
✉ email : idyani@gmail.com
                                                
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments:

Post a Comment