Nak Kuruskan Badan Secara Sihat ?

Salah satu "KILLER SET" dalam rangkaian produk SHAKLEE. SANGAT PENTING UNTUK MENGETAHUI SET MANA YANG PERLU DIAMBIL KERANA SETIAP ORANG BERBEZA TAHAP KESIHATAN DAN KEGEMUKAN.


Kat sini kak yan kongsikan produk hebat untuk anda yang nak kurus..


SET KURUS SHAKLEE
LECITHIN dan ALFALFA merupakan 2 produk wajib/asas dan paling murah untuk kuruskan badan....dah ramai yang berjaya turun (ade yang sampai 20 kg!!!) dengan hanya mengambil dua produk ni.

Lecithin(Bakar)

-Lecithin berfungsi untuk memecahkan lemak-lemak.Lecitin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak, dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.Lecithin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.Alfalfa(buang)

-Bertindak sebagai detox semulajadi yang melawaskan sistem penghadaman dengan lembut. Menarik lemak yang teremulsi dari tindakan lecithin ke saluran najis. Proses membersihkan segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar.
Menarik kan? Tak semua produk untuk kurus mampu memenuhi kehendak pelanggan. Tetapi dengan Shaklee, dah ada yang terbukti keberkesanannya. Lebih-lebih lagi ianya produk semulajadi dan sudah tentu tiada bahan kimia yang boleh membawa kepada kemudaratan tubuh kita.

"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments:

Post a Comment