Percutian Percuma dengan Shaklee

Jeles sangat2 tau bila dapat tau geng2 Shaklee dapat pergi ke Langkawi. Jangan duk perlekeh tau walaupun hanya Langkawi je. SEBABNYA SEMUA FREE.




Diberikan penginapan di hotel 6 bintang. Bilik free, makan minum free...siap dapat duit poket lagi. Tuh belum masuk surprise yang memang sentiasa ada dari Shaklee.










Tapi diorang dapat pergi sana sebab kerja keras diorang. Berbaloi lah dengan apa yang diorang dah buat. Tak adanya asyik goyang kaki aje tapi bonus masuk kepuk2. Itu bukan Shaklee tau...!



Nih yang local trip. Shaklee pun ada buat jugak International Trip. Lagi masyukkkkk....!! Kaw2 dia punya special...

Kalau nak join trip nih jugak, kena keje kuat dari sekarang. Tak boleh nak slow motion. Kena pecut laju2 mcm Usain Bolt.





























No comments:

Post a Comment