Berminat Nak Join Shaklee ? Ketahui Caranya Di Sini.

Salam gaisssss......

Rupa2 nya masih ada yg tertanya2, camna ek kalau nak join Shaklee? Mahal ke kena bayar? Ada sampai kena buat loan bank tak? Pastu, kena keluar malam2 pergi kelas tak? Pastu...pastu... pastu....



Haa... meh nak cite. Join Shaklee tidak sesukar yang digambarkan.

Pertama sekali, kena bayar yuran cuma RM69 aje. Tak pun, korang buat pembelian dan cukupkan 200uv. Boleh kumpul order dgn kawan2 yg nakkan vitamin Shaklee. Cukupkan 200uv dan tak payah bayar dah RM69 tuh. Ramai yg buat cara ni. Korang pilih je yg mana berkenan di hati.

Keahlian nih untuk seumur hidup tau. Takde renewal tiap2 tahun. Bila dah bayar yuran, nanti korang akan dapat memberkit dari Shaklee. Dalam tu ada manual bisnes, senarai harga vitamin, products guidelines & pamplet2 pasal Shaklee.

Bila dah join Shaklee, korang nak berniaga atau tak... terpulang. Kami tak paksa. Ada yg join Shaklee sbb hanya nak dptkan vitamin dgn harga ahli. Kurang 15-25% tau dari harga biasa. Banyak tuh untung. Tapi bila korang dah dapat hidayah nak berniaga.. yelahhh... mana lah tau kan tetiba terbukak hati sbb tgk org lain dapat bonus kepuk2, jangan risau, "otai2" sedia membantu.



Bantu camna? Kami ada online class tau, ada wassap group, telegram. Tak payah korang susah payah angkut anak2 korang, suami dan segala2 nya semata2 nak ke kelas yg cuma sejam dua. Otai2 Shaklee pulak takde maknanya nak buat MLM (meeting lewat malam) segala bagai. Lebih baik tidur kat rumah...kikiki....

Paling penting, Shaklee bukan sistem piramid seperti bisnes yang lain. Shaklee tidak senang2 nak bagi orang2 yg atas nih kaya. Diorang pun kena menjual jugak. Korang ingat, otai2 Shaklee goyang kaki & bonus masuk? Satu kesilapan besar di situ. Kita kerja, kita dapat.. kalau malas, melepassss... Silap2, kalau korang rajin berganda2, korang akan dpt bonus lagi banyak dari upline korang. Tak caya? Cuba join & pulun buat bisnes.

Fuhhhh.... panjang plak explain nya. Kalau korang rasa nak cari income lebih di zaman yg serba mencabar mental dan fizikal nih, bolehlah contact saya yer. Nanti saya akan ajar korang satu persatu. Dari A-Z. From ZERO to HERO !




No comments:

Post a Comment