Aku Yang Suka Jalan-Jalan Di Hujung Minggu

Duk skroll fb wall, nampak mmber2 asik lerr cite pasal hobi masing2.. 

Pastu, mula lah sy duk pk2..." aku nih ada hobi ke??" hehehe...

Maklumler, zaman bujang dulu banyakkkk sgt hobi. Skang bila dah kawin dan ada anak2, tak tau dah hobi tuh apa. Macam xde jer.. 

Cuma satu je yg saya perasan, sy suka hang out dgn famili tiap kali cuti. Tak kira lah g mana pun. Taman dekat rumah pun jadi. Suka bawak anak2 keluar jalan2 walaupun dalam kereta dah mcm kena ribut taufan.


Weekend, especially ari ahad mmg sy gantung kuali. Bawak anak2 makan kat luar sambil jalan2 & window shopping...kikiki. Sbb sy fikir, time weekend & cuti lah hanya masa yg saya ada untuk anak2. Kalau hari kerja, berapa jam sangat lah masa saya bersama anak2 & family. 


Kalau ada bajet lebih sket, bawak g hotel & mandi kat waterpark. Sampaikan skang nih, tiap2 kali cuti anak2 mintak nak tido kat hotel...masakler anak oiiii.... huhuhuhu....

Cuma kadang2 kalau sempat, sy beleklah novel sebijik dua. Hobi saya masa bujang yg tak boleh ditinggalkan.  




Salam sayang....






No comments:

Post a Comment