Shaklee Landmark Study. Adakah Ianya Fakta atau Auta ?

Apakah Yang Anda Tahu Mengenai Shaklee Landmark Study ?
Landmark study adalah satu kajian yang dibuat oleh saintis yg bertauliah utk mengkaji manfaat dan risiko pengambilan vitamin dalam satu tempoh yang panjang. Yg penting ianya turut disahkan oleh saintis syarikat yg lain, yakni pihak ke-3.SHAKLEE SATU-SATUNYA SYARIKAT VITAMIN YANG ADA LANDMARK STUDY
Landmark study Shaklee dibuat dengan membandingkan di antara pengguna yang dah makan vitamin Shaklee selama 20 tahun ke atas, dgn pengamal vitamin jenama lain dan yg tidak makan apa2 vitamin pun.

Kenapa perlukan sehingga 20 tahun utk kaji? 

Sebab penyakit pun perlukan masa untuk membiak dlm tubuh kita. Bukan amik masa sebulan dua. Lagi pun, persekitaran kita dan apa yg kita makan akan turut mempengaruhi pertumbuhan penyakit.


Ok.. menurut kajian, tahap kesihatan pengguna vitamin jenama lain telah terbukti secara saintifik lebih teruk berbanding org yg tak makan apa-apa vitamin pun. Sebab tu, ada yg ckp.. lebih baik tak makan vitamin...aisehhhh...
TETAPI...

LANDMARK STUDY MEMBUKTIKAN PENGGUNA SHAKLEE LEBIH SIHAT DARIPADA YANG TAK MAKAN APA-APA VITAMIN PUN ATAU YG MAKAN VITAMIN JENAMA LAIN.

Jadi, pilihlah vitamin yang terbaik demi kesihatan anda sekeluarga.


Sebarang pembelian melalui blog mummyaliff, 
anda layak untuk mendapat konsultasi penuh dari saya 
                                                


"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"


No comments:

Post a Comment