Senggugut Kronik Sampai Rasa Nak Patah Pinggang. Camna Cara Nak Kasi Hilang?





Setiap bulan kalau tak senggugut time datang bulan, memang tak sah. Waktu sengugut tuh, hanya orang perempuan aje yang tau sakitnya camna. Silap-silap lebih kurang sakit kontraksi nak beranak sulung. Ada tak cara nak bagi senggugut nih hilang ? Memang ada. Tak sampai sejam, sakit sengugut akan beransur hilang. Kalau setiap bulan amalkan, sengugut takkan datang lagi.

Cakap macam bagus kan? Tapi sekali dah cuba, korang akan iktiraf benda nih bagus. Takde dadah. Takde kesan yang memudaratkan, Cuba tengok video ni...





Percaya ke tak? Dah ramai wanita-wanita di luar sana yang amalkan 2 vitamin nih & dah bebas dari senggugut. Nak lagi "power", boleh amik sekali dengan GLA-Complex.





Ini bukan omongan kosong. Ini betul-betul kejadian. Kalau masih was-was, boleh cuba dahulu Ostematrix & Bcomplex sebagai permulaan. Kalau rasa syok & best, baru lah tambah GLA-Complex plak. Kasi lagi cun.





Atau korang boleh terus order melalui e-sell Shaklee


 order sekarang






"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"







* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit








1 comment:

  1. Amalkan set senggugut shaklee lepas tu terus bertenaga masa period. Takde masalah senggugut dah :)

    ReplyDelete