Tips Untuk Hilangkan Parut Chicken Pox dengan Cepat & Berkesan



Chicken pox nih kalau kena time kecik-kecik, ok lah kot. Parut pun kejap je akan hilang. Lagipun waktu kecik takde sapa yang nak ngorat...hehehe.. Cuba imagine kalau kena chicken pox time dah besar-besar nih. Terutamanya orang pompuan yang dah ayu mayu gitu. Dah ada pakwe... dah kawin.. tpi adohaiiii... parut chicken pox melepek kat muka. Kena plak kalau jenis kulit yang putih gebu. Memang serammmm..... Haa... Camna nak hilangkan parut hodoh nih dengan mudah ?

Kita tengok pengalaman Pn.Nurhidayah yang terkena jangkitan chicken pox nih. Waktu tu, beliau dah kahwin & dah ada anak. Tapi beliau berjaya dapatkan kembali kulit beliau seperti sebelum nih malahan makin cantik & sihat.



Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula

Yang dah kahwin pun masih lagi nak jaga kecantikan diri untuk orang yang dia sayang. Apatah lagi mereka yang masih cintan-cintun. hihihi...

So, apa yang dia amalkan ? Hanyalah Sustained Released Vita-C, Vitamin E. ESP, Bcomplex & GLA Complex. Dalam tempoh sebulan je, parut chicken pox hampir hilang !! Ajaib kan? Bukan setakat parut yang hilang, kulit muka pun bertambah cantik & licin. Ini kerana vitamin-vitamin nih bertindak dari dalam. Bukannya hanya baiki kulit luar.

Haaa... apa tunggu lagi? Takkan nak biarkan aje parut tuh terletak elok kat muka. Kalau lagi 2 3bulan nak kahwin, elok sangat lah makan vitamin-vitamin nih sekarang. Kulit cantik, tubuh sihat. Sapa yang taknak kan?




Tak cukup bajet nak borong semua?  Boleh cuba 1 2 jenis dulu. Saya akan suggest yang mana paling cocok untuk korang. Save bajet & kulit pun cantik. Tapi kalau ada bajet lebih, baik amik semua sekali. Kompom lagi maveles kulit korang. Hehehehe..... amacam ?





























No comments:

Post a Comment