Sakit Lutut 20 Tahun Berkurangan Dengan Shaklee

Tak percaya? Macam tak logik je kan? Tapi ini adalah berita benar. Kenapa? Sebab Shaklee memang dijamin produknya. Penuh dengan ujian klinikal & analisis makmal. Bukannya sebarang R&D. 

Advance Joint Health Tablet (AJHT), vitamin yang dirumus khas untuk mereka yang selalu sakit-sakit lutut. Keberkesanannya dijamin seawal 5 hari oleh sesiapa saja yang mengamalkannya mengikut aturan. 



Kenapa AJHT disyorkan untuk mereka yang ada sakit-sakit lutut?



Ini kerana AJHT membantu sendi yang sihat dalam 4 cara yang khusus:

✿ Meningkatkan cushioning: Glukosamin (dari ekstrak jagung) dalam AJHT membantu memelihara rawan-cushioning perlindungan di antara sendi untuk sendi bergerak lebih bebas tanpa geseran yang akan menimbulkan rasa sakit

✿ Memelihara tisu penghubung yang sihat. 

✿ Dalam AJHT ada ekstrak Boswellia yang merupakan AGEN ANTI RADANG SEMULAJADI. Ia menghalang bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi.


✿ BEBAS Kondroitin [kondroitin adalah komponen tisu penyambung yang ditemui secara natural dalam sendi tulang & tulang rawan]. Kenapa perlu BEBAS KONDROITIN ? Sebab kalau ada kondroitin, ia akan menghalang penyerapan glukosamin.

Selain AJHT, ada 2 lagi jenis vitamin yang boleh digabungkan bersama untuk memberi kesan yang optimum & memuaskan. Vitamin tersebut ialah Omegaguard dan Ostematrix.



Tapi apa pun terpulang kepada tahap kesihatan individu itu sendiri. Samada untuk menggunakan ketiga-tiga vitamin ini sekaligus ataupun memilih yang paling sesuai.














Wahhhh....banyak betul testimoni dari mereka yang dah berpuas hati dengan AJHT & Set Sendi Shaklee. Anda ingin jadi salah seorang dari mereka...?











No comments:

Post a Comment