Cairkan Kahak Dengan Omegaguard Shaklee

Baru-baru nih, Yani batuk kahak dekat 2 minggu. Tak teringat pulak ada Omegaguard dalam peti ais. Sebab selalu skip makan, tu yang jadi tak ingat...hehehe... 

Lepas tuh, 3 malam berturut-turut Yani makan 3 biji Omegaguard sebelum tidur. Bangun tidur pagi hari keempat, tiba-tiba Yani muntah kahak. Hah...amik ko.. berlumba-lumba kahak cair keluar. Lepas tu baru lega sikit tekak. Tapi masih kena makan omega tu sebab nak bagi hilang terus kahaknya. Nasib baik tak kena penyakit lain.Kenapa kalau batuk kahak kena cari Omegaguard? 

Sebab Omega nih fungsi dia mencairkan kahak yang dok bertapa dalam tekak nuh. Cuba bayangkan kalau anak-anak kita kena batuk kahak yang teruk sampaikan tak boleh nak tidur sebab asyik batuk terkokol-kokol. Siap mata merah dan berair sebab menahan batuk yang tak berenti. Kita yang dah tua nih pun rasa seksa, apatah lagi anak-anak.  Silap-silap boleh dapat pneumonia. Lagi teruk. 

Dah ramai yang berpuas hati dengan Omegaguard. Terutamanya untuk budak-budak yang ada asma & batuk kahak. Memang sangat-sangat membantu. Asma yang teruk dah makin kurang. Batuk kahak dah hilang kahaknya. 


TESTIMONI OMEGAGUARD SHAKLEEOmegaguard bukan setakat untuk batuk kahak, tapi juga untuk mereka yang ingin menguruskan badan. Keberkesanannya, 2 kali ganda lebih cepat membakar lemak berbanding dengan Lecithin


Omegaguard bukan sekadar untuk yang ada asma & batuk kahak je. Tapi mempunyai pelbagai fungsi yang bermanfaat kepada semua. Boleh diambil oleh anak-anak seawal umur setahun sehinggalah kepada orang dewasa. Perbezaan minyak ikan Omegaguard nih, ia bukan diproses dari hati ikan. Tapi dari ikan keseluruhannya. Sebab inilah ia berlainan dari minyak ikan jenama lain di pasaran yang majoritinya diproses menggunakan hati ikan.

Jadi, pilihlah minyak ikan terbaik untuk kesihatan kita sekeluarga. 
Lebih-lebih lagi untuk anak-anak, si permata hati....

No comments:

Post a Comment