Pengedar Shaklee Terbaik Di Semenyih dan Putrajaya

Anda masih mencari pengedar Shaklee yang terbaik di sekitar anda? Jangan risau. Bagi mereka yang berdekatan dengan kawasan Semenyih dan sekitarnya, anda boleh mencari saya.

shaklee putrajaya

Saya merupakan pengguna dan pengedar sah Shaklee sejak 2013 dan tinggal di Semenyih. Akan tetapi saya bekerja di Putrajaya. Ini satu kelebihan untuk mereka yang tinggal di Putrajaya bagi mendapatkan khidmat yang terbaik dari saya.

Saya menawarkan perkhidmatan konsultasi terbaik kesihatan & kecantikan dengan pilihan produk Shaklee yang terbaik untuk anda. Selain itu, saya juga akan memberikan khidmat nasihat & panduan cara makan vitamin Shaklee dengan cara yang betul. Setakat ini sudah ramai yang berpuas hati dengan perkhidmatan saya.

Sesiapa yang ingin mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk mendapatkan produk dengan harga ahli,  atau pun ingin menjalankan bisnes Shaklee, anda amat dialu-alukan untuk menjadi sebahagian keluarga kami.

Pendaftaran untuk menjadi ahli cuma RM65 (seumur hidup) + RM10(SM)/RM20(SS) (memberkit postage). Anda juga boleh ,membuat pembelian barangan Shaklee yang berjumlah RM680 (200uv) untuk melayakkan anda mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA.

Jadi, jika anda perlukan SET KEHAMILAN, SET KURUS, SET SUBUR, SET BERPANTANG, SET MENYUSU, SET KECANTIKAN KULIT atau sebarang jenis vitamin pilihan dan kesukaan anda, bolehlah hubungi saya, Yani Ismail.

Shaklee Independent Distributor
ID No: 911668
Nombor untuk dihubungi : 019-9319790
COD: Semenyih, Kajang, Bangi, Putrajaya, Cyberjaya dan kawasan yang berhampiran.


pengedar shaklee semenyih
No comments:

Post a Comment