Ingatkan Tekanan Darah Je Turun, Tapi Tak Sangka Ada Kesan Sampingan Yang Dahsyat

Penyakit darah tinggi nih memang tak asing lagi dengan masyarakat kita. Yang tua..yang muda, semua berpotensi nak dapat darah tinggi. Lebih-lebih lagi dengan keadaan hidup kita sekarang nih. Semuanya ada tekanan. Semuanya buatkan kita mudah stress. Nak pergi kerja pun stress. Nak mintak cuti dengan bos yang cerewet pun kadang-kadang boleh jadi stress. Layan karenah anak-anak pun, memang asyik mencanak je naik tekanan darah.Kadang-kadang yang tak pernah ada darah tinggi pun boleh dapat ketika mengandung. Padahal sebelum ni tiada pun tanda-tanda darah tinggi yang dikesan, Camna nak jawab tuh? 

Atas sebab inilah, Shaklee ada sediakan set vitamin khas iaitu Garlic & Omegaguard,  untuk mereka yang berpotensi mendapat penyakit darah tinggi. 


shaklee untuk darah tinggiRamai di kalangan kita yang memang berpuas hati dengan keberkesanan 2 jenis vitamin ini. Malah ada yang dah berhenti untuk mengambil ubat-ubatan klinik setelah konsisten dengannya. 


omegaguard untuk darah tinggi
testimoni Omegaguard


vitamin shaklee untuk darah tinggi
testimoni Garlic

Malah, bila amalkan gaya hidup yang sihat di samping mengamalkan supplement yang betul, bukan setakat tekanan darah tinggi yang menurun tetapi kadar kolesterol dalam tubuh juga makin berkurangan. Badan pun makin slim jadinya..Silap-silap, kalau yang lelaki bertambah hensem ....hehehe...
Jadi, jika ada di antara orang-orang di sekeliling kita yang berpotensi mendaoat darah tinggi, syorkanlah kepada mereka 2 jenis vitamin ini. Moga ianya dapat membantu mereka mendapatkan kesihatan yang lebih baik. No comments:

Post a Comment