Rahsia Kulit Yang Cantik Supaya Tidak Nampak Tua Sebelum UsiaUmur baru 20an, tapi dah disangka 30an. Siapa yang tak marah & kecil hati kan? Frust ?

Semua wanita nakkan kulit yang cantik, yang halus, yang gebu. Rela habiskan duit beratus-ratus ringgit semata-mata untuk ke facial. Tu belum termasuk segala macam vitamin dan minuman untuk dapatkan kulit yang diidamkan.Tak kiralah samada yang kahwin ataupun yang masih bujang. Tapi kalau yang dah kahwin, mesti berlebih-lebih lagilah kan?

cucuk atau vitamin ?

Shaklee ada vitamin yang sangat-sangat sesuai untuk mereka yang amat pentingkan penjagaan kulit. Khasnya untuk mereka yang tiada masa singgah ke salun kecantikan untuk dapatkan rawatan muka. Hanya ambil masa tak sampai 5 minit setiap hari untuk dapatkan kulit yang cantik.
4 jens vitamin ni kiranya macam set yang lengkaplah. Kalau taknak satu set, boleh cuba satu-satu jenis. Terpulang kepada individu sebab kulit setiap orang kan berbeza. Ada yang cukup dengan satu vitamin & ada yang memang perlukan lebih dari satu. Tetapi kalau ambil semua sekali, pasti meletops...!!


TESTIMONI VITA E & VITA C


TESTIMONI COLLAGEN POWDERTESTIMONI ESP

Mesti teruja kan? Mana taknya semua orang dah ambil peluang untuk kelihatan cantik dengan Shaklee. Tapi kita masih teragak-agak & masih mahu berfikir. Jadi, mulakan langkah pertama kita supaya tidak menyesal seandainya kulit kita makin lama makin hilang serinya.No comments:

Post a Comment