Vitamin Shaklee Untuk Suami Yang Gagal Menghamilkan Isteri

Kenapa Shaklee pun ada menyediakan SET KESUBURAN LELAKI ? Sebab yang paling utama ialah "tak semua lelaki subur & tak semua wanita mandul". Kalau dah kahwin lama tapi masih tak ada anak, lebih baik suami isteri sama-sama ke klinik. Check kesuburan masing-masing. Andaikata si suami yang bermasalah, SET KESUBURAN SHAKLEE khas untuk kaum lelaki yang boleh membantu di mana terpulang kepada tahap kesuburan suami itu.


set subur shaklee untuk lelaki


Kaum suami jangan gundah gulana jika anda disahkan tidak subur. Tidak subur bukan bermakna anda tak mampu menghamilkan isteri anda tetapi anda cuma perlukan sedikit sahaja bantuan. Cuma si suami perlu pastikan apakah sebenarnya masalah yang dia hadapi. Adakah bilangan sperma yang sedikit ? Sperma cair ? Sperma yang tidak kuat & perlahan ? Sperma yang abnormal ? Tiub tersumbat ? Atau masalah-masalah lain yang perlu dikenalpasti melalui pemeriksaan doktor.

Antara vitamin Shaklee yang disyorkan untuk meningkatkan kesuburan lelaki ialah, Vita E Complex, Zinc Complex & CoQ Health. Setiap vitamin ini berfungsi untuk meningkatkan stamina lelaki dan membantu sperma berfungsi dengan baik. 
vitamin e untuk sperma lelaki

zinc complex untuk kesuburan sperma

CoQ Health untuk kesuburan sperma
Yang penting, suami isteri jangan berputus asa. Ikhtiar selagi boleh & sentiasa memohon kepada Yang Maha Kuasa. Banyakkan bersedekah & amalkan baca doa berikut setiap kali sujud terakhir solat,


No comments:

Post a Comment