Risau TERMENGANDUNG Lagi? Rancang Kehamilan dengan GLA ComplexAnak masih kecil tak sampai setahun, tapi dah mengandung lagi ? Orang tua-tua cakap, rezeki jangan ditolak. Memang anak itu rezeki. Tapi perancangan itu harus ada supaya REZEKI ini mendapat perhatian & kasih sayang yang secukupnya. Ramai di kalangan wanita kita agak rapat jarak kehamilan dan kadang-kadang ianya mempengaruhi emosi & kesihatan si ibu mahupun anak itu sendiri. Bagi wanita yang mempunyai sejarah kelahiran yang bermasalah, perancangan untuk menjarakkan kehamilan yang akan datang amatlah dititiberatkan.

Sekarang pun sudah ada berbagai-bagai jenis pil perancang kehamilan. Samada yang mahal yang boleh didapati dari farmasi ataupun yang percuma dari klinik-klinik kerajaan. Namun begitu, pil-pil ini mempunyai kesan sampingannya yang tersendiri.
GLA Complex memang sudah dikenali sebagai pil kesuburan. Namun begitu, ianya juga boleh menjadi pil perancang jika diamalkan mengikut cara yang betul. GLA Complex tidak akan memberikan kesan sampingan seperti berat badan yang bertambah secara tiba-tiba & kitaran haid yang tidak menentu, malahan GLA Complex dapat memperbaiki kitaran haid agar kembali normal.

Selain untuk merancang kehamilan. GLA Complex juga berfungsi 
  • untuk meredakan senggugut. Wanita yang mengalami masalah senggugut tidak dapat menukarkan asid linolenik dengan baik untuk menjadi GLA (Gama Linolenic Acid). Oleh itu, dengan pengambilan GLA tambahan dapat mengurangkan kesakitan akibat senggugut. GLA merupakan herba tradisi yang digunakan secara tradisional untuk merawat kesakitan semasa haid.
  • pemangkin kesuburan bagi wanita yang sukar hamil ataupun mempunyai masalah kesuburan. GLA membantu menghasilkan lendir yang subur, iaitu lendir yang berwarna putih jernih, nipis & meregang. Lendir yang subur dan berkualiti akan memudahkan sperma untuk berenang ke arah tiub fallopio dan bersenyawa dengan ovum
  • masalah hormon yang tidak stabil / kitaran haid yang tidak tetap
  • mampu mengecutkan cyst
  • meredakan sindrom menopause
  • untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik tidak mengira lelaki ataupun wanita. 
Bersempena dengan promosi GLA Complex pada bulan ini, wanita-wanita yang ingin merancang kehamilan dengan vitamin terbaik tanpa kesan sampingan, jangan lepaskan peluang ini. Setiap botol GLA Complex mempunyai 60 gel yang bertahan sehingga 2 bulan. 


Ingin mendapatkan GLA Complex ?

 order sekarangUntuk promosi BELI 6 PERCUMA 1, boleh hubungi saya:

☏ sms/whatssap : 019.931.9790 (YANI ISMAIL)
✉ email : idyani@gmail.com


Sebarang pembelian melalui blog mummyaliff, 
anda layak untuk mendapat konsultasi penuh dari saya 
                                                
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit1 comment: