Dah Tak Perlukan Krim Beratus-ratus Ringgit Untuk Hilangkan Stretchmark. Memang Ajaib...!!

Sewaktu pregnant 5 bulan, stretchmark mula muncul. Puaslah dok beli krim tu, krim ni. Segala minyak pun disapu. Yelah, orang cakap kalau tak sapu krim atau minyak yang sepatutnya, nanti stretchmark jadi makin tebal dan susah nak hilang lepas bersalin.Nak dijadikan cerita, hampir setiap malam proses sapu menyapu minyak, krim & losyen dengan harapan stretchmark tidak memunculkan diri secara ketara. Sikit-sikit sudahlah.

Lepas bersalin, strecthmark makin nampak. Yelah, baby dah keluar kan? Perut pun dah kempis. Jadi, stretchmark tu nampak makin tebal & hitam. Ok, proses sapu menyapu segala krim & losyen bermula kembali. Yang mahal, yang murah. Semua yang diiklan di tv, memang hampir semua dibeli. Kadang-kadang dah hampir putus asa. Yelah, kesan lambat sangat. Malu dengan suami lagi...hikhikhik... Last-last, cakap dalam hati biarkan jelah. Sapu je dengan krim yang ada. Nanti hilang jugak cuma tak tau bila akan hilang sepenuhnya.

8 bulan lepas bersalin anak pertama, daku pregnant lagi. Waktu inilah mula amalkan ESP. Puncanya sebab dah muak minum susu biasa untuk perempuan pregnant. Boleh dikatakan konsisten jugaklah dengan ESP sebab boleh minum dengan pelbagai jenis air kan. Jadi, tak adalah asyik minum rasa yang sama je.

Perubahan pertama yang saya perasan, saya tak mudah penat. Berbeza dengan semasa pregnant anak pertama. Alahan? Tak ada langsung. Dan yang paling ketara, STRETCHMARK TAK TIMBUL. Wahhhhh.......memang best sangat-sangat. Sampaikan encik suami pun tegur. Dia tanya, kenapa perut tak ada parut macam yang dulu? hihihi...parut tu stretchmark lah. Cuma ada kesan parut stretchmark yang lama yang degil sangat nak hilang.

vitamin shaklee untuk hilangkan strecthmark
ESP untuk hilangkan stretchmark


Saya masih minum ESP lepas bersalin (Januari 2013) sebab saya fully breastfeeding & ESP ialah milkbooster saya. Apa yang buatkan saya gembira sangat, lepas 4bulan stretchmark hampir 70% hilang. Dah tak ada kesan. Baru beberapa bulan & belum cukup setahun, 100% totally gone. Sedangkan biras saya yang deliver lebih awal dari saya, selalu merungut yang stretchmarknya masih tak hilang. Wah...ini sudah bagus. Kulit pulak dah jadi makin halus & licin. Bukan kat perut je tau. Inilah akibatnya kalau konsisten dengan ESP. Tubuh pun tak mengembang. Maintain macam waktu belum mengandung.


vitamin shaklee untuk stretchmark



Kenapa bila konsisten dengan ESP, kulit jadi makin cantik ? Sebab ESP terdiri daripada protein dan fungsi utama protein adalah membina sel-sel baru dan membaiki sel-sel yang lama di dalam tubuh. Jadi, kalau nak kulit cantik & tak suka stretchmark bertapa lama-lama kat perut, amalkanlah ESP. Selain tu, bagus untuk ibu-ibu yang alahan teruk time pregnant. ESP pun boleh kurangkan alahan & bagi lebih tenaga. Tak adalah asyik nak melepek je. 






Nak cuba ESP untuk hilangkan stretchmark?

 order sekarang



atau hubungi :

☏ sms/whatssap : 019.931.9790 (YANI ISMAIL)
✉ email : idyani@gmail.com


Sebarang pembelian melalui blog mummyaliff, 
anda layak untuk mendapat konsultasi penuh dari saya 
                                                





"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"







* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments:

Post a Comment