Vitamin Terbaik Untuk Yang Selalu Tidur Di Pejabat
Kerap kantoi dengan bos kerana tidur di pejabat ? 
Tertidur semasa mesyuarat penting ?
Badan selalu penat & letih ?
Perlukan vitamin untuk sentiasa bertenaga ?Gaya hidup yang sibuk & tekanan yang sentiasa ada membuatkan kita sering kekurangan rehat yang mencukupi. Samada mental atau fizikal, kedua-duanya memerlukan rehat. Semua ini berhubung kait dengan sistem tindakbalas tubuh. Apabila mental & fizikal tubuh terlalu penat tanpa rehat yang cukup, badan akan menjadi lemah. Otak pula tidak akan dapat berfungsi dengan baik. 

Faktor pemakanan juga memainkan peranan yang penting dalam memastikan tubuh mendapat tenaga & nutrisi yang cukup untuk melakukan kegiatan seharian. Namun dengan kekangan masa & gaya hidup serta cara pemakanan kita, adakah kita yakin tubuh kita mampu membekalkan tenaga yang secukupnya?

Antara vitamin yang dicadangkan untuk membekal tenaga segera ialah Vita-Lea, multivitamin yang pertama di dunia, B-Complex, Energizing Soy Protein (ESP), Performance Drink & Cinch Energy Tea Mix. Kesemua vitamin ini mampu membekalkan tenaga yang cukup untuk tubuh kita supaya tidak mudah kepenatan & kelelahan sepanjang hari. Tetapi tidak bermakna harus diambil kesemuanya sekali. Bergantung kepada keadaan individu.


             Ingin mendapatkan vitamin ini...?

Saya akan menghantar terus pesanan anda dengan kadar rata RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah & Sarawak

Sekiranya ada persoalan berbangkit mengenai rundingan harga mengikut bajet, dosage, kuantiti dan pengambilan setiap produk, boleh hubungi saya 

Yani Ismail
Call/SMS/wassap: 019-9319790
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya mendaftar menjadi ahli SHAKLEE? Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"No comments:

Post a Comment