Set Mengandung: Apakah vitamin yang perlu diambil oleh bakal ibu ?

Telah berkahwin & disahkan mengandung? Tahniah....Saat inilah yang paling dinanti-nantikan oleh setiap wanita yang berkahwin. Kini, bermulalah episod mencari vitamin yang sesuai untuk ibu mengandung. . Vitamin Shaklee menyediakan semua yang ibu perlukan semasa kehamilan untuk perkembangan bayi. Vitamin bukan sahaja penting untuk ibu tetapi juga penting untuk tumbesaran bayi di dalam kandungan agar mendapat zat & nutrient yang mencukupi.


Vitamin Shaklee memberi ibu-ibu yang mengandung kesihatan keseluruhan kerana pemakanan seorang wanita sebelum mengandung dan semasa memgandung akan memberi kesan terhadap kesihatan bayi.


Energizing Soy Protein. 

Sumber protein yang dapat memastikan pertumbuhan bayi yang normalMengandungi kesemua 8 vitamin B. B1, B2, B3, B6, B12, biotin, panthotenic acid, folic acid. Vitamin ini tidak dihasilkan oleh badan. Hanya dapat diambil dari pemakanan & supplement. B-Complex dapat meningkatkan fungsi saraf, mncegah kecacatan tiub neutral, mengelakkan kelahiran pra-matang & dapat mencegah ibu mengandung dari kencing manisOstematrix ialah pil kalsium. Kalsium penting untuk pembinaan tulang yang kuat. Kalsium yang cukup boleh mengelakkan ibu mengandung mengalami sakit gigi, sakit pinggang & lenguh-lenguh seluruh badan. 4 biji tablet Ostematrix mampu membekalkan keperluan kalsium harian ibu-ibu mengandung. Ostematrix dari Shaklee juga mengandungi Magnesium & Vitamin D yang membantu memaksimakan penyerapan kalsium ke dalam tubuh dan mengekalkannya untuk tahan lebih lama.


Vitamin C dihasilkan dari ekstrak jagung iaitu sumber utama vitamin C. Vitamin C mempunyai komponen yang samaseperti buah citrus. Vitamin C berfungsi merangsang penyerapan zat besi & asid folik. Vitamin C juga berfungi  merangsang penghasilan kolagen untuk pertumbuhan otot, tulang & tulang rawan. Di samping itu, vitamin C dapat meningkatkan sistem imunisasi ibu yang sedang mengandung.


Vita-Lea mengandungi 28 vitamin & mineral yang menjadikan vita-lea multivitamin yang lengkap. Sistem penyerapan aktif Vita-Lea akan meningkatkan penyerapan asid folik. Vita-Lea juga mampu untuk mencegah sebarang kekurangam vitamin dalam badan. Vita-Lea membekalkan zat besi yang penting di dalam hemoglobin yakni sel darah merah yang berfungsi mengangkut oksigen kepada bayi. Kekurangan zat besi boleh menyebabkan ibu mengandung mengalami anemia yang boleh membawa kepada risiko tumpah darah semasa melahirkan. Sebab itulah, zat besi dibekalkan kepada ibu mengandung untuk mengelakkan paras hemoglobin (hb) yang rendah. Selain itu, kekurangan zat besi juga boleh menyebabkan kelahiran bayi pra-matang.


 

Omegaguard membekalkan kepekatan DHA & EPA yang tinggi. Otak bayi mengandungi 70% daripada asid lemak omega-3 DHA & EPA. Omega-3 diperlukan untuk perkembangan otak dan penglihatan awal bayi. Untuk ibu mengandung, pengambilan Omegaguard disarankan ketika kandungan berusia 4 bulan dan harus dihentikan ketika kandungan mencecah 8 bulan. Ini kerana Omegaguard mencairkan darah dan boleh menyebabkan tumpah darah semasa melahirkan.

Teruja bukan ? Tambahan lagi jika mengandung buat kali yang pertama. Kita sentiasa berusaha mencari yang terbaik untuk kesihatan & kecergasan anak yang dikandung. Oleh sebab itulah, Shaklee menyediakan set vitamin yang bersesuaian dengan kehendak & pilihan kita.Ingin mendapatkan Set Mengandung ini...?

 order sekarang

Anda akan membuat tempahan terus melalui ESELL Shaklee
Sebarang pertanyaan & konsultasi penuh, boleh hubungi saya:

☏ sms/whatssap : 019.931.9790 (YANI ISMAIL)
✉ email : idyani@gmail.com
                                                
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"

No comments:

Post a Comment