Rambut Sering Gugur? Zinc Complex Sedia Membantu Menguatkan Akar RambutHari-hari penuh rambut di lantai. Hari-hari kena sapu rambut. Kalau tidak disapu, silap-silap anak kutip bawa masuk ke mulut. Risau dengan rambut yang semakin lama semakin banyak yang gugur? Alamatnya, botak sebelum usia tua. Penyelesaiannya, amalkanlah vitamin untuk mencegah rambut gugur atau sumber makanan yang tepat untuk menguatkan rambut dari hujung sehingga ke akarnya.Salah satu vitamin Shaklee yang disyorkan untuk masalah rambut gugur ialah Zinc Complex. Kekurangan zinc di dalam diet seharian akan melemahkan akar menyebabkan keguguran rambut. 25mg-50mg zinc diperlukan setiap hari untuk mengatasi masalah ini. Walaupun Zinc Complex cuma membekalkan 15mg zinc dalam setiap tablet, kita akan mendapat sumber zinc lain di dalam pemakanan kita sehari-hari.

Zinc Complex untuk 4 bulan penggunaan

Selain itu, ESP (Energizing Soy Protein) juga boleh menghalang keguguran rambut. Oleh itu, biasanya di dalam Set Bersalin Shaklee ada disertakan ESP. Kebanyakkan ibu-ibu akan mengalami masalah rambut gugur yang teruk selepas mengandung. Cuma terpulang kepada pilihan masing-masing untuk mengambil ESP ataupun tidak. ESP ialah sumber protein yang membantu menguatkan rambut. Keratin iaitu blok binaan asas rambut, adalah protein yang dibentuk oleh gabungan daripada 18 asid amino. ESP mengandungi asid amino yang mencukupi jika diambil di dalam kuantiti yang betul. Selain itu, ESP juga membantu memperbaiki sel-sel kulit kita supaya lebih sihat dari dalam. 

ESP untuk 1-2 bulan penggunaan
Satu lagi vitamin untuk keguguran rambut yang disyorkan ialah Shaklee Collagen Powder (SCP). Kolagen ialah komponen utama dalam pertumbuhan rambut kerana ianya boleh menghalang radikal bebas yang boleh menjejaskan struktur rambut. Kolagen juga boleh menguatkan rambut dari akar dan meningkatkan diameter helaian rambut untuk rambut yang lebih kukuh dan kuat.

Shaklee Collagen Powder 15 hari penggunaan


Ingin mendapatkan vitamin ini...?

Sebarang pertanyaan & konsultasi penuh, boleh hubungi saya:

☏ sms/wa : 019.931.9790 (YANI ISMAIL)
✉ email : idyani@gmail.com
                                                
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
mendaftar menjadi ahli SHAKLEE? 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakitNo comments:

Post a Comment