Kulit Yang Cantik Hanya Dengan Satu Langkah MudahNak cantikkan kulit dengan mudah tanpa perlu kos yang mahal ?
Tanpa suntikan?

Ambillah Vitamin C Shaklee setiap hari untuk kulit yang cerah, melambatkan penuaan dan pemyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama timbulnya jeragat. 

Semua orang mengimpikan kulit yang cantik, halus & mulus. Sudah menjadi trend sekarang ini tidak mengira lelaki atau perempuan. Tua atau muda. Bujang ataupun yang sudah berkahwin. Malah ada yang sanggup menghabiskan ratusan ringit sehingga mencecah ribuan semata-mata untuk mendapatkan khidmat pakar kulit profesional. Namun tidak semua berjaya mendapatkan apa yang diinginkan. Tidak keterlaluan jika dikatakan ada yang mendapat kesan sampingan yang teruk selepas rawatan untuk mencantikkan kulit.


Setiap tablet vitamin c mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg) dan pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut ke dalam tubuh kita setiap jam. Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C di dalam 2 tablet Vitamin Shaklee (di dalam jurang masa 5jam) mampu kekal di dalam plasma darah kita selama 24jam. Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. Ia mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan vitamin C di dalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas.


Vitamin C Shaklee mengandungi 180 biji tablet untuk kegunaan sehingga 6 bulan


Antara kebaikan Vitamin C Shaklee
  • Membentuk kolagen
  • Memperbaiki sistem pendarahan. Elok untuk meningkatkan imunisasi & mengurangkan selesema, elergi dan asthma.
  • Memerangi kanser dengan merangsang pengeluaran T-cells untuk melawan sel-sel kanser dan membuang kimia berbahaya dari tubuh kita dengan berkesan. Ia juga mampu menghapuskan radikal bebas sebelum ia menyerang sel-sel kita
  • Mencantikkan kulit
  • Memperbaiki insomnia, stress serta masalah berkaitan mental seperti keresahan
  • Mengekalkan kolesterol sihatKENAPA PEROKOK DIGALAKKAN MENGAMBIL VITAMIN C SETIAP HARI ?

kerana... 1 batang rokok mampu melupuskan 50-100mg vitamin C di dalam badan sedangkan kita memerlukan paling minima 5,000mg Vitamin C setiap hari.


Ingin mendapatkanVitamin C Shaklee...?


Kami akan menghantar terus pesanan anda dengan kadar rata RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah & Sarawak

Sekiranya ada persoalan berbangkit mengenai rundingan harga mengikut bajet, dosage, kuantiti dan pengambilan setiap produk, boleh hubungi saya 

Emel: idyani@gmail.com
Call/SMS/wassap: 019-9319790
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya mendaftar menjadi ahli SHAKLEE? Hubungi saya juga. Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan. Anda akan dijemput ke KUMPULAN EKSLUSIF kami di Facebook"


No comments:

Post a Comment