Energizing Soy Protein (ESP) untuk Kuatkan Rahim Semasa Hamil


Masih terngiang-ngiang di telinga keluhan seorang sahabat mengenai isterinya yang selalu mengalami pendarahan di awal kehamilan. Setelah diperiksa, rupa-rupanya rahim isterinya lemah. Isterinya tidak boleh membuat sebarang kerja berat & yang memerlukan pergerakan yang banyak. 

Katanya, itu mustahil kerana isterinya seorang guru. Mana mungkin untuk tidak bergerak banyak di sekolah. Lantas, dia menghubungi saya untuk bertanyakan adakah vitamin yang dapat menguatkan rahim isterinya. Sementelahan ini adalah kandungan sulung & pada waktu itu, kandungan isterinya sudah mencecah 5 bulan.
Saya mencadangkan sahabat saya ini untuk memberikan ESP kepada isteri beliau. Kenapa ESP? Kenapa tidak vitamin Shaklee yang lain? Ini kerana ESP terdiri daripada protein dan fungsi utama protein adalah membina sel-sel baru dan membaiki sel-sel yang lama di dalam tubuh. Rahim yang lemah adalah berpunca daripada sel-sel di dalam tubuh yang rosak & ianya perlu dipulihkan dengan segera. Pendarahan yang kerap & banyak yang disebabkan oleh rahim yang lemah boleh membawa kepada risiko keguguran.

Alhamdulillah....setelah konsisten dengan ESP selama sebulan lebih, pendarahan isterinya semakin berkurangan sehingga hampir tiada & dapat bergerak aktif seperti biasa tanpa ada sebarang masalah. Malah isterinya kelihatan lebih bertenaga dari bulan-bulan yang sebelumnya. 

Sebab inilah ESP sememangnya dicadangkan untuk wanita hamil & yang baru bercadang untuk hamil. ESP juga amat digalakkan untuk wanita-wanita yang mengalami masalah kesuburan yang ingin meningkatkan tahap kesuburan mereka bagi mendapatkan anak.


Ingin mendapatkan ESP Shaklee..?
order sekarang

Anda akan membuat tempahan terus melalui ESELL Shaklee
Sebarang pertanyaan & konsultasi penuh, boleh hubungi saya:

☏ sms/whatssap : 019.931.9790 (YANI ISMAIL)
✉ email : idyani@gmail.com
                                                
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit

No comments:

Post a Comment