Berpantang dengan Set Bersalin Shaklee untuk tubuh kembali seperti anak daraSedang  mengandung tetapi masih buntu untuk memilih set bersalin ? Sedang berkira-kira untuk memilih Set Bersalin Shaklee  tapi masih belum mengetahui apakah kelebihannya ? Set Bersalin Shaklee Asas terdiri daripada 4 jenis vitamin. Vita-Lea, Vita-C, B-complex & Zinc Complex yang boleh digunakan sehingga 4 bulan.Vitamin yang terdapat di dalam Set Bersalin Shaklee ini mempunyai fungsi & khasiat yang tertentu.

Vita-Lea untuk melengkapkan nutrisi akibat kekurangan pelbagai vitamin  mineral yang penting akibat pemakanan yang tidak seimbang waktu dalam pantang. Ianya juga akan memberikan tenaga untuk kecergasan tubuh dan kekuatan mental.

Vita-C akan membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik, mengukuhkan sistem imun & juga menyingkatkan waktu pemulihan. Di samping itu, vita-c juga akan merangsang pembentukan kolagen. Mampu mengurangkan kedutan & menghalang otot menjadi lembik. Pengambilan vitamin c setiap hari boleh mencerahkan kulit, melambatkan penuaan & menyekat pembentukan pigmen punca jeragat.

B-Complex di dalam Set Bersalin Asas Shaklee ini dapat mengurangkan masalah keletihan/kelesuan. Ianya juga dapat mengelakkan masalah meroyan kerana b-complex dapat memastikan kesihatan fungsi saraf sekaligus meredakan  tekanan, kemurungan & insomnia semasa dalam pantang.

Luka dalaman & luaran samada bersalin secara normal ataupun pembedahan akan dipercepatkan lagi proses penyembuhannya dengan adanya Zinc Complex di dalam Set Bersalin Shaklee ini. Bagi yang bersalin secara pembedahan, boleh taburkan serbuk zinc complex yang telah dihancurkan di tempat luka untuk mempercepatkan pemulihan luka.


                                             
                                             Ramai yang beranggapan Set Bersalin Shaklee ini tidak mampu dimiliki kerana harganya yang mahal. Tetapi jika dibuat anggaran kos, ianya masih dalam  lingkungan harga yang mampu milik. Cuba tengok sini.

Sekarang, Set Bersalin Shaklee semakin mendapat tempat di hati para ibu kerana ianya mudah diambil, ringkas & tanpa bau-bau yang kurang menyenangkan ditambah pula dengan khasiat & kebaikannya yang tidak boleh disangkal lagi, ianya menjadi satu fenomena. Semoga ibu-ibu di luar sana dapat membuat pilihan yang tepat untuk kesihatan dan kecergasan tubuh masing-masing.


Ingin mendapatkan Set Berpantang Shaklee...?

 order sekarang


Anda akan membuat tempahan terus melalui ESELL Shaklee
Sebarang pertanyaan & konsultasi penuh, boleh hubungi saya:

☏ sms/whatssap : 019.931.9790 (YANI ISMAIL)
✉ email : idyani@gmail.com
                                                
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya 
Hubungi saya juga. 
Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. 
Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan"


No comments:

Post a Comment