Apa itu VIVIX...?

Alhamdulillah...Promosi VIVIX Shaklee kembali lagi. Mesti peminat-peminat tegar vivix gembira apabila VIVIX kembali dipromosikan.  Dalam entri saya yang dulu, saya telah terangkan sedikit mengenai Vivix.


Sekarang, saya akan terangkan secara terperinci apa itu VIVIX memandangkan permintaan terhadap Vivix semakin menjadi-jadi.

Vivix merupakan supplement anti-penuaan terbaik di dunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, Syarikat supplement nombor 1 di Amerika. Antara ramuan utama Vivix ialah anggur Muscadine. 

Anggur Muscadine adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom dan kerana pasangan tambahan kromosom ini, ia menyediakan lebih banyak faedah untuk kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat anti-oksidan yang lebih kukuh. Saiz anggur Muscadine adalah sebesar sebiji bola golf. Kerana pertumbuhan alam sekitarnya yang unik & cahaya matahari yang kuat, ia mengandungi banyak polifenol dan resvetrol.Anggur hebat ini adalah satu-satunya anggur di alam semulajadi yang mempunyai lebih satu kromosom, yang mana ahli sains percaya mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkan kesihatan. Ia juga mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrien yang tidak dijumpai di dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus & anti-bakteria.


Sempena promosi VIVIX pada bulan ini, apa kata anda cuba sendiri & rasai kehebatannya.

Kami akan menghantar terus pesanan anda dengan kadar rata RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah & Sarawak

Sekiranya ada persoalan berbangkit mengenai rundingan harga mengikut bajet, dosage, kuantiti dan pengambilan setiap produk, boleh hubungi saya 

Emel: idyani@gmail.com
Call/SMS/wassap: 019-9319790
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya mendaftar menjadi ahli SHAKLEE? Hubungi saya juga. Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan. Anda akan dijemput ke KUMPULAN EKSLUSIF kami di Facebook"

  

No comments:

Post a Comment