Mengapa shaklee collagen powder menjadi pilihan ramai..?


Dalam entri yang lepas, saya dah terangkan secara detail mengenai kandungan rahsia dalam SCP (Shaklee Collagen Powder). Semua teruja kan..? Yelah, mana kita nak cari kolagen yang ada ramuan hebat seperti SCP. Semestinya hanya dari shaklee.

Untuk kali ini, saya ingin berkongsi pula kebaikan dan perbezaan SCP berbanding dengan kolagen yang ada di pasaran sekarang.

Untuk pengetahuan, SCP mengandungi 4,000mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) propietari, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah. Kolagen shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 Dalton (berat molekular kolagen disukat dalam Dalton) amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sistesis kolegan pada lapisan dermis dengan berkesan.

Semakin bertambah usia kita, tubuh kita semakin kurang menghasilkan kolagen & mengakibatkan lebih banyak kedutan & garis halus di samping kulit yang semain kendur. Umur bukanlah sesuatu faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen di dalam tubuh kita. Kerosakan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan faktor luaran seperti matahari, radikal bebas di udara, air dan nutrisi, merokok dan lain-lain. Oleh itu, SCP mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut.NAMPAK LEBIH MUDA

Kolagen juga bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula. Kuku akan menjadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat. Kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut. Yang paling hebat, kolagen membantu menghilangkan tanda penuaan.


RASA LEBIH MUDA

Kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium. Kolagen membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinannya menjadi rapuh. Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran di sendi-sendi. Kornea mata juga memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal. Kolagen juga memastikan otak sentiasa sihat dan minda tetap berkeadaan baik walaupun usia semakin meningkat.Sempena promosi SCP, apa kata anda cubanya sendiri dan rasai keajaibannya...!!

Kami akan menghantar terus pesanan anda dengan kadar rata RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah & Sarawak

Sekiranya ada persoalan berbangkit mengenai rundingan harga mengikut bajet, dosage, kuantiti dan pengambilan setiap produk, boleh hubungi saya 

Emel: idyani@gmail.com
Call/SMS/wassap: 019-9319790
"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya mendaftar menjadi ahli SHAKLEE? Hubungi saya juga. Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan. Anda akan dijemput ke KUMPULAN EKSLUSIF kami di Facebook"

No comments:

Post a Comment