Sakit lutut & sendi; tanda kurang pelincir


Kebiasaannya golongan berumur kerap mengalami sakit-sakit lutut sehingga menyukarkan mereka untuk bergerak atau berjalan ke sana sini. Ini disebabkan oleh keupayaan sendi mereka yang semakin berkurang dan semakin stres.
Kesan stres yang berterusan dan sendi yang berkerja terlalu kuat akan menyebabkan sendi menjadi haus dan lusuh. Seterusnya akan menyebabkan rawan menjadi lemah dan rapuh. Tisu penghubung yang menghubungkan di antara rawan akan terurai dan akan menyebabkan geseran berlaku di antara tulang-tulang, yang mengeluarkan bahan kimia yang menyerang rawan dan menjadikan ketidakselesaan dan pergerakan yang terhad.

ADVANCE JOINT HEALTH COMPLEX mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan di dalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangkamasa seawal 5 hari (hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka).


Tidak seperti kebanyakan supplement kesihatan sendi, Advance Joint Health tidak mengandungi kondroitin, satu bahan yang terbukti di dalam ujian klinikal menghalang penyerapan glukosamin. Advance Joint Health adalah 100% bebas kekacang dan 100% vegetarian (tidak langsung mengandungi sumber haiwan)


Advance Joint Health  membantu sendi yang sihat dalam 3 cara

  1. Meningkatkan cushioning: Glukosamin membantu memelihara rawan-cushioning perlindungan di antara sendi yang membolehkan mereka bergerak lebih bebas
  2. Memelihara tisu penghubung yang sihat: zink, kuprum, manganese, dan vitamin C membantu membina kolagen dan lain-lain komponen tisu penghubung yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi.
  3. Meningkatkan keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia pantas membantutkan  mekanisma respons stres tubuh untuk memperbaiki keselesaan sendi.

Ciri-ciri Advance Joint Health
  • 100% bebas kekacang
  • 100% vegetarian
  • 100% bebas kondroitin untuk penyerapan glukosamin yang baik
  • Hanya 2 kapsul sehari
  • Mudah ditelan
  • Tiada perasa tiruan, pemanis atau pengawet
  • Bebas gluten

Kami akan menghantar terus pesanan anda dengan kadar rata RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah & Sarawak

Sekiranya ada persoalan berbangkit mengenai rundingan harga mengikut bajet, dosage, kuantiti dan pengambilan setiap produk, boleh hubungi saya 

Emel: idyani@gmail.com
Call/SMS/wassap: 019-9319790"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya mendaftar menjadi ahli SHAKLEE? Hubungi saya juga. Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan. Anda akan dijemput ke KUMPULAN EKSLUSIF kami di Facebook"

No comments:

Post a Comment