Minuman untuk mereka yang mudah penatPerformance drink direka khusus untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat. Para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara terkemuka memilih Performance drink sebagai pilihan utama mereka. Ini kerana, minuman ini telah banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia baik dalam dunia suka mahupun aktiviti pengembaraan.


Ujian klinikal membuktikan rumusan ekslusif Performance drink yang sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh. Berbanding dengan minuman sukan yang lain, Performance drink mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.


MANFAAT UTAMA:
  • Meningkatkan daya ketahanan badan - memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.
  • Membekalkan tenaga dan daya ketahanan fizikal - ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, klasium, sodium, fosforus, magnesium dan chloride. Produk ini turut dirumus ekslusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetapkan kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian
  • Mencegah penyahhidratan - mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembapkan kulit dan kelihatan muda
  • Mengekalkan paras gula - terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.Sangat sesuai untuk:
Para atlet, mereka yang berpuasa, sebelum dan selepas pembedahan, tidur lewat malam, mereka yang sering keletihan, penyahhidratan kulit dan otot, vagina yang kering, cirit-birit, tiada selera makan, rendah paras gula, kepeningan dan sebagainya.


Rekomendasi:

Sarapan : campurkan satu sudu besar untuk setiap Performance drink, ESP dan Mealshakes
Latihan fizikal  : campurkan 2 sudu besar dalam 500ml air dan minum satu jam sebelum latihan fizikal dan setiap 30minit sewaktu latihan fizikal. Minum 1jam kemudian selepas latihan fizikal untuk penyahhidratan  dan mengembalikan tenaga.ELAKKAN DARI TERDEDAH (SIMPAN DALAM PETI SEJUK SELEPAS DIBUKA)


Kami akan menghantar terus pesanan anda dengan kadar rata RM10 untuk Semenanjung Malaysia dan RM20 untuk Sabah & Sarawak

Sekiranya ada persoalan berbangkit mengenai rundingan harga mengikut bajet, dosage, kuantiti dan pengambilan setiap produk, boleh hubungi saya 

Emel: idyani@gmail.com
Call/SMS/wassap: 019-9319790"Ingin pendapatan 4-5-6 angka sebulan dengan hanya mendaftar menjadi ahli SHAKLEE? Hubungi saya juga. Hanya dengan online, anda mampu meraih pendapatan lumayan setiap bulan. Wakil pengedar seluruh Malaysia masih diperlukan. Anda akan dijemput ke KUMPULAN EKSLUSIF kami di Facebook"
No comments:

Post a Comment