HARGA PRODUK SHAKLEE

Nampak macam mahal kan? tapi kalau dikira betul2, takde lah mahal sgt pun.. tahan lama lagi. sampai 3-4 bulan untuk satu vitamin. berbaloi lah untuk yang kita laburkan. bukan untuk orang lain...untuk kesihatan diri sendri dan famili jugak kan..?

cuba check sini & kira sendri..mahal ke tak...? 
sebagai contoh, B-complex RM53 untuk 120biji. So, untuk sebiji cuma RM0.45. 
RM0.45 sehari dapat mengisi lompong-lompong nutrisi dalam tubuh kita dan boleh diambil sehingga 4bulan...ye dak..??


KATALOG PRODUK SHAKLEE

NUTRISI

Nutrition
Size
RemarkHarga (RM)
1Vitalea Iron Formula
120
28 jenis multivitamin & multimineral lengkap dengan zat besi untuk kesihatan optimum.SM: 88
SS: 93
2Vitalea for Children
65
19 jenis vitamin penting untuk kesihatan kanak-kanakSM: 48S
S: 51
3Vita C Sustained Released 500mg
180
Vitamin C istimewa yg dilepaskan perlahan-lahanSM: 92
SS: 97
4Chewable Vita-C 100mg
60
Sesuai utk kanak2 & mereka yang sukar menelan tabletSM: 37
SS: 40
5B Complex
120
Mengandungi kesemua vitamin B termasuk asid folik, B12, B7 dan sebagainyaSM: 53
SS: 56
6Ostematrix
120
Kalsium, magnesium, vitamin D dengan boron untuk tulang yang kuat dan kukuhSM: 61
SS: 65
7Carotomax
30
Gabungan alpha-carotene, beta-carotene, lutein, lycopene, astaxantin dan zeaxanthin untuk kesihatan mata, perkembangan tisu dan kulit.SM: 74
SS: 77
8Omega Guard
90
DHA & EPA dari ikanSM: 136
SS: 140
9Alfalfa (small)
330
Digelar raja segala tumbuhan, mengandungi pelbagai kebaikan utk kesihatanSM: 53
SS: 56
10Alfalfa (large)
700
SM: 97
SS: 102
11GLA Complex
60
Selesaikan masalah kitaran haid, darah tinggi, kolesterol, masalah kewanitaanSM: 91
SS: 95
12Vita E Complex
120
Vitamin Cinta, kurangkan kolesterol, antioksidanSM: 149
SS: 154
13Herb Lax
120
Pelawasan, detox ususSM: 52
SS: 55
14Perppermint-Ginger
90
Legakan angina, gastrik, sneak perutSM: 45
SS: 48
15Zinc Complex
120
Kesihatan rambut, kesuburan lelakiSM: 33
SS: 35
16DTX Complex
90
Tonik hatiSM: 155
SS: 160
17Lecithin
180
Penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf, cairkan lemakSM:  52
SS: 55
18Garlic Complex
60
Antibiotik semulajadiSM: 47
SS: 50
19Energizing Soy Protein
850g
Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.SM: 150
SS: 155
20Meal Shakes
544g
Sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahanSM: 114
SS: 121
21Performance Drink
539g
Memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimumSM: 82
SS: 87
22Nutriferon
30
Satu-satunya suplemen yang dicipta oleh pakar imun – Dr. Yasuhiko Kojima.SM: 181
SS: 191
23Vivix
150ml
Antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadiSM: 475
SS: 499
24Collagen Powder
15 sachet
Serbuk kolagen dari sisik ikan merah & herbaSM: 298
SS: 305
25Joint Health Tablet
60
Gabungan tumbuhan untuk kesihatan sendiSM: 125
SS: 130































































GET CLEAN
ItemsSizeRemarkHarga (RM)
1Get Clean® Water PitcherSistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat, di dalam jag mudah alih.SM:SS:
2Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate473mlPencuci 1001 kegunaanSM:SS:
3Dish Wash Concentrate473mlTidak mengandungi bahan pencuci seperti Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate yang merengsaSM:SS:
4Fresh Laundry Concentrate (Powder)2.49kgHipoalergenik, tanpa bahan kimia berbahayaSM:SS:
5Soft Fabric Concentrate946mlRamuan Semulajadi, Tanpa Fosfat, Tanpa bahan perwarnaSM:SS:

DAILY CARE
ItemsSizeRemarkHarga (RM)
1Herbal Blend® Multi-Purpose Cream113gKulit kasar, ruam, eczema, luka kecil, losyenSM:SS:

NUTRIWHITE
ItemsSizeRemarkHarga (RM)
1Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 1550mlKrim siangSM: 200SS: 210
3Overnight Renewal Whitening Cream50gKrim malamSM: 225SS: 236
4Gentle Deep Foaming Cleanser150mlPencuci mukaSM: 119SS: 125
5Soothing Radiance Whitening Softener150mlTonerSM: 138SS: 144
Gentle Action Makeup Remover150mlPembersih mekapSM: 95SS: 98
Daily Defense Whitening Essence30mlSerum pemutihSM: 231SS: 243
Spot Whitening Treatment10mlHilangkan bintikSM: 150SS: 158

ENFUSELLE
ItemsSizeRemarkHarga (RM)
1Hydrating Cleansing Lotion177mlUtk kulit normal-keringSM: 96
SS: 101
2Purifying Cleansing Gel177mlUntuk kulit berminyakSM: 88
SS: 93
3Hydrating Toner177mlUntuk kulit normal-keringSM:  78
SS: 83
4Purifying Toner177mlUntuk kulit berminyakSM: 78
SS: 83
5Hydrating Moisturizer48gUntuk kulit normal-keringSM: 97
SS: 102
6Balancing Moisturizer59mlUntuk kulit berminyakSM: 83
SS: 88
7Eye Treatment14mlSemua jenis kulitSM: 52
SS: 56

PROSANTE
ItemsSizeRemarkHarga (RM)
1Nourishing Scalp Treatment59mlMelebat & kuatkan rambutSM: 93
SS: 98
2Revitalizing Shampoo296mlmelicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambutSM: 66
SS: 70
3Purifying Shampoo296mlMembersih dengan menyeluruh, menyingkirkan sisa-sisa produk fesyen rambut, pengumpulan mineral dan bahan-bahan cemar persekitaran lainSM: 62
SS: 70
4Replenishing Conditioner296mlMemperbaiki kerosakan pada permukaan rambut dan memperbaiki hujung rambut yang bercabangSM: 67
SS: 71
5Lightweight Conditioner296mlMengembalikan elemen struktur supaya rambut kelihatan lebat, berkilat dan sihatSM: 66
SS: 70
6Long Lasting Finishing Spray237mlMemastikan gaya rambut anda kekal berpanjanganSM: 58
SS: 62

HEALTHY WEIGHT
ItemsSizeRemarkHarga (RM)
1Cinch Shake Mix Vanilla765gDiperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa menurunkan berat badan. Kaya dengan protein & serat bagi membantu anda rasa kenyang.SM: 173
SS: 181
2Cinch Shake Mix Latte765gSM: 173
SS: 181
3Cinch Shake Mix Choc765gSM: 173
SS: 181
4Cinch™ Energy Tea Mix28Ia dapat meningkatkan tenaga secara semulajadi dan rasa nyaman.SM: 131
SS: 138

Kos penghantaran: RM10 (SM) / RM20 (SS)

Inginkan harga terbaik dari saya?
Hubungi saya di 0199319790

No comments:

Post a Comment